Es precisa podòleg/podòloga amb experiència

Es precisa podòleg/podòloga amb experiència

Es precisa podòleg/podòloga amb experiència per la incorporació al nostre equip.

Som un centre de fisioteràpia i salut de Muro, amb professionals joves que apostam pel treball multidisciplinar. És necessari oferir els serveis d’estudis de la marxa i elaboració de plantilles personalitzades. Incorporació immediata. Horari a convenir 1 dia/setmana.

Interessats o per a més informació, telefonar al 640 07 41 33 o adjuntar CV a mmnadalc@gmail.com.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies